2000'li yıllarda Et Sektörüne dahil olan firmamız Kuzu, Kuzu Parçalama ve Kuzu Eti İşleme konusunda uzmanlaşmıştır. Olabildiğince Kıvırcık ve Merinos ırkı Kuzu işlemeyi tercih etmesi nedeniyle de Keşan ve Balıkesir yöresi ağırlıklı kesim yapmaktadır.
İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İşletme Onay Belgesi dışında Helal Sertifikası, İSO 9000-1 "Kalite Yönetim Sistemi" sertifikalarını bünyesinde bulunduran firmamız, sözü edilen sertifikalar kapsamında tanımlanan üretim prosesleri'ni dikkate alarak üretim yapmaktadır.
İşlenmiş Kuzu Eti Ürünleri ile ilgili altyapı hazırlığını da tamamlayan firmamız, yurtdışı taleplerini de karşılayacak şekilde gelişimine devam etmektedir.