-
-
Üretim Proseslerinde
Dikkatli Üretim
-
Antibiyotik ve Harman Kullanılmadan
Büyütülen Kuzular
-
2000'lerden Bugünlere
Sektörde Uzman
-
İmalatta 19 kg ile 23 kg arasında dağılımı olan Keşan ve Balıkesir yöresi Kıvırcık Süt Kuzusu işlenmektedir.
Müşterilerimizin talebi doğrultusunda seçilerek işlenilen kuzulardan oluşan Kuzu Eti Ürünlerimizde standartlar tutturulabilmektedir.
Antibiyotik ve harman kullanılmadan büyütülen Kuzular, Helal Sertifikası, İl Tarım Müdürlüğü Onay Belgesi, İSO0.9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikaları kapsamında tanımlanan "üretim prosesleri" dikkate alınarak işlenmektedir.